Auditieoproep: A Chorus Line van Dommelgraaf & Cornelissen

18 oktober 2015, 12:53 - Redactie
Auditieoproep: A Chorus Line van Dommelgraaf & Cornelissen

Dommelgraaf & Cornelissen zal volgend seizoen de dansmusical A Chorus Line naar de theaters gaan brengen zo blijkt uit een geplaatste auditieoproep op Facebook.

A Chorus Line vertelt het verhaal van 17 ambitieuze en professionele dansers die op een kaal toneel komen auditeren voor een Broadway-musical. Elk van de dansers is wanhopig op zoek naar werk. De regisseur en zijn assistent willen meer over hen te weten komen, en ze vragen de dansers om zich voor te stellen. Met enige tegenzin geven ze zich bloot en onthullen hun verleden.

De dansmusical ging al in 1975 in première op Broadway en de show ontving 12 Tony Award-nominaties waarvan er negen werden gewonnen. In totaal werd de show meer dan 6000 keer opgevoerd. Van den Ende bracht de musical in 2001 naar Nederland als reizende productie. De première vond plaats op 14 november 2001 in Gouda en de laatste voorstelling werd op 20 april 2002 gespeeld in Koninklijk theater Carré.

Dommelgraaf & Cornelissen zoekt voor de dansmusical diverse professionele dansers, zangers en acteurs (M/V) in de leeftijd van 18 tot 40 jaar. Dit seizoen is onder andere in de theaters Het Meisje met het Rode Haar te zien van Dommelgraaf & Cornelissen.

a_chorus_line

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda