Arnold Drijver nieuwe Corporate Communications Director bij Stage Entertainment

31 oktober 2019, 15:58 - Redactie
Arnold Drijver nieuwe Corporate Communications Director bij Stage Entertainment

CEO Arthur de Bok maakt voor Stage Entertainment de benoeming bekend van Arnold Drijver in de functie van Corporate Communications Director, per 1 december. Hij volgt Maarten van Nispen op, die bij Stage Entertainment de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Arnold Drijver was tot zijn overstap werkzaam bij HEMA waar hij de afgelopen vijf jaar verantwoordelijk was voor corporate communicatie. Daar heeft hij diverse in- en externe initiatieven tot stand gebracht die de groeistrategie van HEMA ondersteunden, zoals de uitrol van waarden en de nieuwe purpose en strategie. Ook was hij betrokken bij de verkoop eind 2018 van HEMA aan Marcel Boekhoorn/Ramphastos. Arnold heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en werkte de afgelopen 22 jaar voor onder andere retailer Maxeda (o.a. De Bijenkorf, HEMA, V&D), pensioen- en levensverzekeraar Aegon N.V. en KPMG. Recentelijk ontving Arnold de Logeion publieksprijs als Communicatieman 2018.

Bij Stage Entertainment gaat Arnold Drijver internationaal leiding geven aan de communicatie groep met teams in de landen waar Stage Entertainment actief is – Nederland, Duitsland, Rusland, Italië, Spanje, Frankrijk, Engeland en Amerika. Hij wordt de nieuwe initiator en coördinator van communicatieprojecten binnen de Stage Entertainment Group. Arnold: “Ik kom uit een creatieve familie en Stage Entertainment sprak me daarom direct aan. Maar wat mij vooral ook aantrekt is de groeistrategie van Stage Entertainment en de geweldige mogelijkheid om daar samen met het team een bijdrage aan te leveren.”

Arthur de Bok: “Allereerst wil ik Maarten bedanken die ruim 19 jaar de berichtgeving heeft verzorgd aan de media maar ook aan collega’s intern over alle nieuwswaardige ontwikkelingen rond Stage Entertainment. Dat heeft hij goed gedaan en daar zijn wij hem dankbaar voor. Ik wens hem het allerbeste in zijn volgende fase. Wij zijn bijzonder blij met de komst van Arnold Drijver als directeur corporate communicatie. Als kundig en ervaren communicatieman zal hij een belangrijk aandeel krijgen in de berichtgeving – extern maar ook intern – over de nieuwe fase die Stage Entertainment is ingegaan met de komst van de nieuwe eigenaar Advance Publications. Naast berichtgeving over musicalproducties en het eigen theaternetwerk, zal Arnold de communicatie aansturen over de verdere ontwikkelingen van ons bedrijf.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda