Ann Van den Broeck en Helle Vanderheyden in Vlaamse Mamma Mia!

6 augustus 2023, 14:34 - Redactie
Ann Van den Broeck en Helle Vanderheyden in Vlaamse Mamma Mia!

Een verrassing gisterenavond tijdens One More Night in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het musicalfeest van Deep Bridge werd onderbroken door Stany Crets, die van de gelegenheid gebruik maakte om de eerste namen bekend te maken voor de Vlaamse versie van Mamma Mia!. Ann Van den Broeck zal in 2025 opnieuw de rol van Donna gaan vertolken, Helle Vanderheyden zal de rol van Sophie gaan spelen.

Ann en Helle werden door regisseur Stany Crets voor een goedgevulde Proximus Pop-Up Arena live gevraagd en het antwoord liet niet lang op zich wachten. Beide musicalsterren antwoordden onmiddellijk volmondig ja. De video hiervan kun je hieronder bekijken.

“Jaaaaa! Zoveel zin in! Vrolijk naar het theater en nog vrolijker weer naar huis, want 'MAMMA MIA!' was nooit enkel in de zaal een feestje. Ook backstage maakten we ad fundum plezier. Donna is zo’n heerlijke vrouw om te spelen. Ik genoot elke keer weer van songs als ’Slipping Through my Fingers’ over het loslaten van je kind, met nu een fantastische Helle als first cast dochter. En uiteraard ’The Winner Takes it All’. Afgelopen zomer was een bijzondere speelreeks voor mij. Ik heb toen ontzettend genoten van wat ik nog kon en mocht, en ben iedereen dankbaar die voor me klaar stond om me backstage op te vangen. Deze keer komt helemáál als een cadeau! Ik ben ontroerd en dankbaar. Ik ga alles geven! Maar écht álles he. Wat ga ik genieten…” aldus Ann Van den Broeck.

Helle Vanderheyden: “Hier had ik eigenlijk niet op gerekend. 'MAMMA MIA!' is de allerleukste show die ik ooit heb gedaan en ik heb ongelooflijk genoten van de keren dat ik Sophie mocht vertolken. Nu opnieuw gevraagd worden voor die rol, is echt een geschenk. De sfeer in de groep, maar ook het publiek was elke avond fantastisch. De voorstelling heeft veel voor ons betekend in een moeilijke periode en ik kijk er enorm naar uit nu deel te mogen uitmaken van wat ongetwijfeld opnieuw een succes wordt”.

De nieuwe versie van Deep Bridge ging in maart 2020 in première en speelde in de zomer van 2021 en 2022 voor uitverkochte zalen. Vanaf maart 2025 zal de productie opnieuw te zien zijn in Vlaanderen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda