Andere sportsters Soof de Musical aangekondigd

24 september 2018, 18:11 - Redactie
Andere sportsters Soof de Musical aangekondigd

Leontien van Moorsel maakt namens de producenten van Soof de Musical tijden de allereerste repetitiedag bekend welke andere sportsters er een rol gaan vervullen in deze voorstelling.

Voetbalsters Anouk Hoogendijk en Dominique Bloodworth, snowboardster Nicolien Sauerbreij, schaatster Annette Gerritsen en volleybalster Manon Flier zullen in een paar voorstellingen uit de tour de rol vervullen van de sportster waarop de man van Soof verliefd wordt. Eerder werd bekend gemaakt dat Leontien van Moorsel deze rol op zich neemt in een groot deel van de voorstellingen.

Regisseur Jos Thie: "De dames spelen allemaal zichzelf. De invulling van de rol wordt per persoon op maat gemaakt. Zo krijgen alle voorstellingen van Soof een eigen karakter. Ook doordat er live op het podium gekookt wordt en het publiek op het podium zit. Deze musical wordt net even anders dan je gewend was. En dat maakt het zo leuk en tot een bijzonder mooi feestje."

Na de première op 18 november in Breda tourt Soof door heel Nederland, met een speciale speelperiode van vier weken in de Westergasfabriek in Amsterdam waar in de Zuiveringshal voor het eerst een musical te zien zal zijn.

Première
18 november 2018
Dernière
7 april 2019
Producent
Cook A Dream
Meer over Soof de MusicalAnder nieuws over Soof de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda