Alles over het Musical Awards Gala 2024

21 maart 2024, 19:35 - Redactie
Alles over het Musical Awards Gala 2024

Van Jesus Christ Superstar en De Tocht tot 40-45 de Musical en Frozen; de 22e editie van het Musical Awards Gala biedt een breed scala aan genres en stijlen. Op woensdag 24 april is het AFAS Theater in Leusden het toneel van de prestigieuze prijsuitreiking. Net als bij de vorige editie is de eer aan Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg om de spetterende liveshow te presenteren.

Naast de feestelijke uitreiking van maar liefst 22 Musical Awards, geeft de liveshow een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Zo zijn onder andere uit het huidige theaterseizoen musicals De Tocht, Jesus Christ Superstar, 14 de Musical en Mamma Mia! onderdeel van de show.

Uit het komende theaterseizoen maakt het publiek alvast kennis met de betoverende magie van Frozen en het epische drama van 40-45, de Musical. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt. De iconische muziek, verbluffende choreografie en meeslepende verhalen, beloven het publiek in ieder geval mee te nemen in een onvergetelijke theaterervaring.

De vakjury van de Stichting Musical Awards maakt binnenkort de genomineerden voor de Musical Awards bekend. Ook het publiek kan nog stemmen op hun favoriete musical in de categorie: Beste Musical en Beste Familiemusical. Wie mogen de felbegeerde prijzen in ontvangst nemen?

Het Musical Awards Gala, woensdag 24 april om 20:30 uur live bij AVROTROS op NPO 1.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda