Alle optredens Musical Sing-a-long 2021 terugkijken

30 augustus 2021, 06:29 - Redactie
Alle optredens Musical Sing-a-long 2021 terugkijken

Op zondagavond vond op het Museumplein in Amsterdam de zestiende editie van de Musical Sing-a-long plaats als afsluiting van de 44ste editie van de Uitmarkt. De show stond in het teken van het jubileum van de Musical Awards. Er waren optredens van Titanic, Diana & Zonen, Hij Gelooft in Mij, 14 de Musical, Come From Away, The Sound of Music, Rocky Horror Show, TINA - De Tina Turner Musical, Aladdin, ONE, Zodiac, Amèlie, Dagboek van een Herdershond en van Spring Awakening.

Dit jaar geen traditionele opening met Do Re Mi maar deze editie werd geopend met een door Jeremy Baker speciaal geschreven lied Terug de vloer op. Het nummer werd gezongen door Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Paul Groot, Nandi van Beurden en Samir Hassan.

Indien je alle optredens van de Musical Sing-a-long hebt gemist of de optredens van de musicals graag nog een keer afzonderlijk wilt bekijken dan kan dit hieronder.

Naast alle optredens werden er drie speciale Musical Awards uitgereikt, favoriete musicalperformer allertijden, favoriete musicalsong allertijden en de Musical Award voor favoriete originele Nederlandse musical allertijden. De prijs voor favoriete musicalperformer ging naar Simone Kleinsma, de prijs voor favoriete musicalsong was voor Mijn leven is van mij uit Elisabeth en de Musical Award voor de favoriete originele Nederlandse musical ging naar Soldaat van Oranje de Musical.

Opening Terug de vloer op

Titanic

Diana & Zonen

14 de Musical

Come From Away

The Sound of Music

Rocky Horror Show

TINA

Aladdin

Amèlie

Zodiac

Hij Gelooft in Mij

ONE de musical

Dagboek van een Herdershond

Spring Awakening

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda