Alle optredens Musical Sing-a-Long 2019 terugkijken

25 augustus 2019, 23:16 - Redactie
Alle optredens Musical Sing-a-Long 2019 terugkijken

Als traditionele afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam vond zondagavond weer de Musical Sing-a-Long plaats. De Musical Sing-a-Long vond plaats op het Museumplein en werd gepresenteerd door Frits Sissing en Romy Monteiro die openden met Do Re Mi.

Optredens waren er van de musicals: Haal Het Doek Maar Op, Kinky Boots, Mamma Mia!, Annie, Back to Oz, Anastasia, Company, Soldaat van Oranje, Verliefd op Ibiza en de Engelse cast van Everybody's Talking About Jamie.

Bijzonder was een prachtig muzikaal eerbetoon aan Martine Bijl, als dank voor al haar vertalingen voor tal van musicalproducties. Stanley Burleson, Willemijn Verkaik en René van Kooten zongen onder andere een aantal nummers uit de musicals Tarzan, Wicked en The Lion King. Op donderdag 30 mei dit jaar overleed Martine Bijl op 71-jarige leeftijd aan de complicaties van de hersenbloeding die ze in september 2015 kreeg.

Indien je de uitzending hebt gemist of de musicals nog een keer wilt zien dan kun je alle optredens hieronder afzonderlijk bekijken.

Do Re Mi

Eerbetoon aan Martine Bijl

Annie

Soldaat van Oranje

Kinky Boots

Anastasia

Verliefd op Ibiza

Company

Haal Het Doek Maar Op

Everybody's Talking About Jamie

Back to Oz

Mamma Mia!

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda