Uitmarkt 2019 trekt 450.000 bezoekers

schedule25 augustus 2019, 22:44 - Redactie
Uitmarkt 2019 trekt 450.000 bezoekers

Op de Uitmarkt, de aftrap van het nieuwe culturele seizoen, zijn dit jaar 450.000 mensen afgekomen. Een prachtige editie, zegt de organisatie, met voor iedereen wat wils.

In Amsterdam lieten traditiegetrouw theatermakers, musici, dansers, cabaretiers, schrijvers en tentoonstellingsmakers het hele weekend het publiek kennismaken met alles wat er de komende tijd in ons land is te zien en te horen.

Deze 42e editie speelde zich af op het Museumplein, het Leidseplein en in het Vondelpark. Vanavond sloten Frits Sissing en Romy Monteiro het evenement af met de Musical Sing-a-Long, die werd uitgezonden op NPO 1.

“Het was natuurlijk prachtig weer. Soms zelfs een beetje te warm, maar er waren genoeg activiteiten op binnenpodia waar mensen weer even konden afkoelen”, zei Geerte Udo van de organisatie. Volgens haar kwamen de belangstellenden uit het hele land, sommigen voor de boekenmarkt, anderen voor het hiphop-programma.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Het Piratenavontuur
Locatie: Zuiderpark Den Bosch
Datum: 11-07-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda