Alle highlights van Grease: Live

schedule2 februari 2016, 14:02 - Redactie
Alle highlights van Grease: Live

Afgelopen zondag zond Fox in de Verenigde Staten een live versie van de musical Grease uit. Grease: Live was helaas niet live in Nederland op TV te zien maar gelukkig heeft Fox wel alle highlights van zondag op YouTube gepubliceerd, deze video's hebben we samengevat in een eigen afspeellijst die je hieronder kunt bekijken.

De rol van Danny Zuko werd gespeeld door Aaron Tveit, de rol van Sandy Olsen door Julianne Hough en Vanessa Hudgens nam de rol van Betty Rizzo op zich. Wat betreft Vanessa Hudgens was het zondag voor haar een dramatische dag. De zangeres verloor enkele uren voor de live-uitzending haar vader aan de gevolgen van kanker. Desondanks het overlijden wilde ze spelen en heeft ze de show aan hem opgedragen.

Grease: Live werd zondagavond door iets meer dan 12 miljoen Amerikanen bekeken. Daarmee trok de live-uitzending meer kijkers dan The Wiz Live! afgelopen december, uitgezonden door NBC. The Wiz Live! trok begin december 11.5 miljoen kijkers.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda