Wonder School Live vanaf half maart in het theater

2 februari 2016, 11:36 - Redactie
Wonder School Live vanaf half maart in het theater

Wardo, de verwonderaar, bekend van het TV-programma Wonder School bij RTL Telekids is vanaf half maart te zien in het theater met de magische familieshow Wonder School Live. Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken moet hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten vervullen. Vergezeld door een mysterieuze Hartendame, en een pratend konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de Wonder School Afterparty. Zij, en alle andere kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wardo Wonder wordt vertolkt door Nick Nielsen. Nick is tweevoudig Nederlands kampioen goochelen, presentator en programmamaker. Vanuit zijn passie voor magie heeft hij Wonderschool ontwikkeld. In Wonderschool, eerst alleen op Televisie maar nu ook in het theater, leert hij kinderen op een humoristische manier hoe zij zelf anderen kunnen verwonderen.

Wonder School Live is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en Just Media Group. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en uiteraard de nodige dosis humor, staat Wonder School Live garant voor een complete show geschikt voor de hele familie.

De eerste try out van Wonder School Live zal op zaterdag 19 maart plaatsvinden in Theater De Bussel in Oosterhout. De première staat gepland op 23 april.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda