Alex Klaasen brengt na revues nieuwe voorstelling No Ponies – een eenmansrevue

9 januari 2023, 10:09 - Redactie
Alex Klaasen brengt na revues nieuwe voorstelling No Ponies – een eenmansrevue
Foto: Mark Engelen

Na het succes van Showponies 1, Showponies 2 en Snowponies staat Alex Klaasen vanaf volgend theaterseizoen weer alleen in het theater met zijn nieuwe voorstelling No ponies – een éénmansrevue. No ponies – een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies met een bonte stoet aan kleurrijke types die de revue passeren. Voorafgaand aan de tournee zijn er in april nog leesvoorstellingen in het DeLaMar West in Amsterdam.

Na het succes van de voorgaande revues is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten.

No ponies – een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren, er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en ook zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

De voorstelling is van september 2023 t/m januari 2024 te zien door het hele land en gaat 8 oktober 2023 in première in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
8 oktober 2023
Dernière
7 januari 2024
Producent
MORE Theater Producties
Meer over No PoniesAnder nieuws over No Ponies
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda