Al 50.000 kaarten verkocht voor Titanic de Musical

10 maart 2022, 11:03 - Redactie
Al 50.000 kaarten verkocht voor Titanic de Musical
Foto: Musicalweb.nl

De Graaf & Cornelissen Entertainment is verheugd te kunnen melden dat er inmiddels meer dan 50.000 kaarten zijn verkocht voor Titanic de Musical. De voorstelling met onder andere René van Kooten, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Dennis Willekens, Marijn Brouwers en Richard Spijkers in de hoofdrollen, trekt momenteel iedere avond goed gevulde zalen.

"Het is fantastisch om te zien dat het publiek weer naar het theater komt," laten producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen weten. "Nu de theaters weer als vanouds gevuld mogen raken, hoop je dat de mensen inderdaad weer gaan komen. Met Titanic de Musical hebben we een geweldige voorstelling met een gouden cast, crew en creatief team. Zij hebben ervoor gezorgd dat de voorstelling onder heftige en wisselende omstandigheden steeds op niveau overeind is gebleven. Het publiek waardeert dit iedere avond en geniet met volle teugen. Deze week is het 50.000ste kaartje verkocht. We zijn trots dat het publiek ons dit vertrouwen weer geeft."

Na de première, vorig jaar november, begon de reis van Titanic de Musical langs de Nederlandse theaters. Nadat de theaters, vanwege de pandemie weer dicht moesten, werd deze reis meteen toen dat mocht hervat. En de tournee is nog lang niet klaar. Titanic de Musical is nog tot en met 17 juli overal in Nederland te zien.

Première
21 november 2021
Dernière
17 juli 2022
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Titanic (2021)keyboard_arrow_rightAnder nieuws over Titanic (2021)
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda