Al 25.000 kaarten verkocht voor nieuwe show van Holiday on Ice

9 oktober 2023, 12:40 - Redactie
Al 25.000 kaarten verkocht voor nieuwe show van Holiday on Ice

Holiday on Ice viert dit jaar zijn 80-jarig jubileum in Nederland met de spectaculaire ijsshow A New Day met topkunstschaatsers van over de hele wereld. De première vindt plaats op woensdag 8 november in Martiniplaza Groningen. Het animo voor een bezoek aan de show is enorm groot; al 25.000 bezoekers hebben hun kaarten in de voorverkoop gekocht.

“Er ontstaat inmiddels een kleine run op de kaarten” laat Peter O’Keeffe, de CEO van Holiday on Ice en producer van A New Day weten. ”Het is fantastisch dat we na het overweldigende succes, van verleden jaar ook dit jaar de kerstperiode in Nederland kunnen optreden. We zijn weliswaar slechts een maand in Nederland, maar doen vijf grote Nederlandse steden aan in alle hoeken van het land. Omdat het slechts 30 shows zijn is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ik denk dat de combinatie van de feestelijke decembermaand en het enthousiaste ontvangst van de show van verleden jaar ons dit jaar zeker zal helpen.”

De extra feestelijke jubileumshow van Holiday on Ice belooft een visueel spektakel te worden waar het publiek ogen en oren tekort komt. De schaatsers zullen niet alleen op, maar ook boven het ijs te bewonderen zijn. Met meer dan 300 op maat gemaakte kostuums en een indrukwekkend decor, aangevuld met projecties boven en op het ijs, wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spektakel.

A New Day is te zien voor- en tijdens de kerstvakantie. Vanwege de enorme vraag zijn er extra middagshows ingelast.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda