AFAS Software verlengt sponsorschap Circustheater

21 november 2016, 11:51 - Redactie
AFAS Software verlengt sponsorschap Circustheater

AFAS Software blijft drie jaar langer verbonden als hoofdsponsor aan het grootste musicaltheater van Nederland: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit is de vierde grote sponsorovereenkomst die de softwareleverancier dit jaar afsluit. Eerder werd het contract met voetbalclub AZ met zes jaar verlengd, waren ze hoofdsponsor van Inspiration360 in de Ziggo Dome en maakte het bedrijf bekend dat de Heineken Music Hal per 1 januari wordt omgedoopt tot AFAS Live.

De samenwerking tussen AFAS Software en Stage Entertainment Nederland, het moederbedrijf van het Scheveningse Circustheater, startte in 2011. Vandaag maken Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software, en Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment, bekend dat het partnership wordt verlengd met drie jaar.

"Een partnership met AFAS is voor ons als Stage Entertainment zeer waardevol. AFAS Software laat zien dat het bedrijf oog heeft voor cultuur. Wij zijn heel trots dat we tussen de andere naamgevende partners AZ/AFAS Stadion en sinds kort AFAS Live staan. Eind vorige maand is Disney’s The Lion King in première gegaan en daarmee bieden we een breed publiek opnieuw een onvergetelijke theaterbeleving", aldus Albert Verlinde.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda