Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie in de zomer in het DeLaMar

schedule24 januari 2018, 23:03 - Redactie
Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie in de zomer in het DeLaMar

Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie zal komende zomer te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam, dat kondigde producent Hans Cornelissen vanavond aan tijdens het Musical Awards Gala in het Circustheater in Scheveningen.

In de voorstelling krijgt Adèle Bloemendaal een uitnodiging om voor een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. Samen met Conny Stuart en Jasperina de Jong. De aantrekkelijke gage maakt het weigeren bijna onmogelijk. Slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, erin om een show te maken? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijkertijd? Een komisch samenzijn van drie grande dames en hun assistent Colin.

De rollen worden gespeeld door Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth. De musical ging op 13 februari 2017 in première in Stadsschouwburg Utrecht en was voor het laatst te zien op 18 mei afgelopen jaar. De personality-musical zal in de zomer te zien zijn van woensdag 11 juli tot en met zondag 22 juli.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Spectaculaire repetities voor Daens 2.0schedule 18 januari 2020, 19:24
Er komt een nieuwe verfilming van Matildaschedule 18 januari 2020, 13:42
Milan van Waardenburg gaat op MusicalCampschedule 17 januari 2020, 13:34
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda