Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie in de zomer in het DeLaMar

24 januari 2018, 23:03 - Redactie
Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie in de zomer in het DeLaMar

Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie zal komende zomer te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam, dat kondigde producent Hans Cornelissen vanavond aan tijdens het Musical Awards Gala in het Circustheater in Scheveningen.

In de voorstelling krijgt Adèle Bloemendaal een uitnodiging om voor een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. Samen met Conny Stuart en Jasperina de Jong. De aantrekkelijke gage maakt het weigeren bijna onmogelijk. Slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, erin om een show te maken? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijkertijd? Een komisch samenzijn van drie grande dames en hun assistent Colin.

De rollen worden gespeeld door Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth. De musical ging op 13 februari 2017 in première in Stadsschouwburg Utrecht en was voor het laatst te zien op 18 mei afgelopen jaar. De personality-musical zal in de zomer te zien zijn van woensdag 11 juli tot en met zondag 22 juli.

Première
17 september 2020
Dernière
23 december 2020
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over De Grote Drie in ConcertAnder nieuws over De Grote Drie in Concert
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Tocht
Locatie: Friso Theater
Datum: 01-10-2023
Tijd: 14:30 uur
Volledige agenda