Acteurs gezocht voor Midwinter Spooktocht

22 september 2022, 11:57 - Redactie
Acteurs gezocht voor Midwinter Spooktocht

Lijkt het jou leuk om mee te spelen of te figureren in de Midwinter Spooktocht in Zwolle op 17 en 18 december? Meld je dan aan als acteur/figurant bij Festivalplatform Zwolle Unlimited. Samen met andere Zwollenaren speel je dan mee in een theatrale storytelling route langs de rafelranden van de Zwolse binnenstad.

Volkeren in de hele wereld staan met verhalen, vuur en lekker eten stil bij de Midwinterperiode, waarin de zon even is bevroren aan de hemel. Deze kortste dagen vormen de perfecte tijd om te genieten van spannende verhalen op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad van Zwolle. De Midwinter Spooktocht wordt gespeeld door professionele acteurs en gewone Zwollenaren. Verhalenvertellers nemen het publiek mee langs prachtig vormgegeven, theatrale scènes en videoprojecties.

De Midwinter Spooktocht is terug van weggeweest, nadat deze tocht in de coronajaren noodgedwongen omgebouwd moest worden tot audiotour. Nu gaat de tocht weer live gespeeld worden en daarbij ben jij nodig. De Midwinter Spooktocht staat onder leiding van de artistieke directie van Festivalplatform Zwolle Unlimited. Dit festivalplatform organiseert jaarrond in de stad Zwolle festivals, audiotours en talenttrajecten.

  • Repetities: 26 en 27 november, 11 en 12 december (overdag) - je hoeft maar 2 dagen beschikbaar te zijn van genoemde repetitiedata.
  • Uitvoering: 17 en 18 december (hele dag)
  • Locatie: repeteren in de binnenstad, startlocatie Festivalkantoor Bgm. Drijbersingel 25 Zwolle

Aanmelden kan op: www.zwolleunlimited.nl/spooktocht

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda