90.000 tickets voor De Kleine Zeemeermin De Musical verkocht

schedule16 januari 2019, 18:23 - Redactie
90.000 tickets voor De Kleine Zeemeermin De Musical verkocht

Ook het jaar 2019 begint met goed nieuws voor De Kleine Zeemeermin De Musical: de ticketteller voor de sprookjesvoorstelling staat inmiddels al op 90.000. De vrolijke familiemusical is één van de best lopende producties van Van Hoorne Entertainment.

Van Hoorne Entertainment brengt al meer dan tien jaar op rij succesvol sprookjes in musicalvorm naar het theater. Vorig seizoen (2017-2018) bezochten meer dan 100.000 bezoekers Hans & Grietje De Musical en De Kleine Zeemeermin De Musical lijkt dat aantal, met deze recente cijfers, ongetwijfeld voorbij te gaan.

Bovendien worden er nog steeds extra shows in diverse theaters bevestigd. Zo is eind vorige week bekend geworden dat op 30 mei zelfs een extra dag is gepland voor het Beatrix Theater in Utrecht naar aanleiding van de twee succesvolle voorstellingen tijdens de afgelopen kerstvakantie.

“Het is heerlijk om die energie van de bezoekers uit een volle zaal te voelen; en we blijven maar voor uitverkochte zalen staan met dit sprookje. Het is en blijft zo bijzonder! De Kleine Zeemeermin gaat sprookjesrecords verbreken”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: AMA's
Datum: 18-11-2019
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda