500ste voorstelling van CARO in het Efteling Theater

4 april 2023, 23:11 - Redactie
500ste voorstelling van CARO in het Efteling Theater
Foto: Musicalweb

Op dinsdagavond vond in het Efteling Theater de 500e voorstelling van CARO plaats. De show vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang en dans ging op 15 september 2018 in première, de familieshow is inmiddels al door meer dan 300.000 bezoekers bezocht. In de 500ste voorstelling werd de rol van Mevrouw Tijd vertolkt door Laurie Reijs, Meneer Tijd werd gespeeld door Ivo Chundro, Ton Peeters speelde de rol van Oscar en de kindercast bestond uit Boris Pelders en Vieve Kuijpers.

De show is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze 'mallemolen van het leven', bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. Een visueel spaktakel vol humor, muziek en acrobatiek voor de hele familie waar woorden overbodig zijn. De show vol dans, muziek en acrobatiek blijkt daarom niet alleen geliefd in Nederland, maar ook ver daarbuiten. In 2022 kwam maar liefst 32,7% van de CARO-bezoekers uit het buitenland.

CARO laat zien na 500 keer opvoeren nog steeds een mooi spektakel te zijn met mooie, grappige en ontroerende momenten. Het is een echte Efteling-voorstelling die perfect kan dienen als een afsluiting van een dagje in het park waarbij in de voorstelling ook diverse bekende elementen uit het park terugkomen. Uiteraard kan CARO ook prima bezocht worden zonder eerst het park te bezoeken.

De show duurt 70 minuten en is geschikt voor de gehele familie. De speeldata van CARO zijn onlangs verlengd tot en met 30 december.

Castfoto's: Musicalweb

Première
15 september 2018
Dernière
N.N.B.
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over CARO Ander nieuws over CARO
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda