50.000 kaarten verkocht voor Supernova van Holiday on Ice

23 november 2022, 08:39 - Redactie
50.000 kaarten verkocht voor Supernova van Holiday on Ice

De internationale ijsshow Supernova van Holiday on Ice heeft in de voorverkoop al meer dan vijftigduizend kaarten verkocht. Dat is een unicum in de geschiedenis van de ijsdansvoorstellingen van Holiday on Ice in Nederland. Na een periode van zes jaar is Holiday on Ice vanaf 8 december eindelijk weer in ons land te zien.

“We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer kunnen optreden en zijn dankbaar dat onze fans ons nog niet vergeten zijn” laat Peter O’Keeffe, de CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova weten. Eerder maakte Holiday on Ice bekend dat de kaartprijzen, ondanks de stijgende productiekosten, niet zouden worden verhoogd. “We vinden het belangrijk dat families, juist in de kerstperiode met z’n allen naar een mooie voorstelling kunnen gaan. Holiday on Ice biedt al bijna 80 jaar een onvergetelijke ervaring aan zoveel mogelijk mensen.” Aldus O’Keeffe.

Tijdens de show beland je in een sneeuwstorm, er is vuurwerk en je komt natuurlijk helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. Pure schaatskunst op Olympisch niveau wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden. Holiday on Ice viert volgend jaar haar 80-jarig bestaan en is uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen een van de shows van Holiday on Ice.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda