1400 mensen willen mee gaan doen aan musicalspektakel ZOO of Life

schedule4 april 2017, 09:16 - Redactie
1400 mensen willen mee gaan doen aan musicalspektakel ZOO of Life

Maar liefst 1400 mensen hebben zich opgegeven om volgend jaar mee te gaan doen aan ZOO of Life, het musicalspektakel waarmee de dierentuin van Antwerpen volgend jaar haar 175ste verjaardag viert.

Inschrijven was mogelijk tot eind maart en in totaal deden 850 acteurs en actrices, 600 dansers en 180 decorbouwers dat al. "In totaal hebben we 1.400 geregistreerden. Het is ongelooflijk leuk dat er zo veel enthousiasme is." aldus Ilse Segers, woordvoerster van de Antwerpse Zoo.

"We zijn heel blij met al die reacties, al wordt het wel een uitdaging voor regisseur Luc Stevens om hen allemaal een rol te geven. Maar ik heb hem gisteren gezien en hij ziet het nog steeds helemaal zitten. Die betrokkenheid trekt duidelijk aan en ook de kans om samen met professionals aan deze productie te werken is voor hen fantastisch."

ZOO of Life zal volgend jaar in de Koningin Elisabethzaal te zien zijn tijdens de Paasvakantie, tussen 2 en 15 april (24 voorstellingen).

Bron: GVA.be

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda