Audities: Kinderen voor The Lion King

4 april 2017, 10:58 - Redactie
Audities: Kinderen voor The Lion King

Stage Entertainment is op zoek naar nieuwe kinderen voor The Lion King. De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden er om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt.

Vereisten

Jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaaroud met een maximale lengte rond de 1,45 m., die woonachtig zijn in de Randstad i.v.m. het reizen naar Amsterdam en Scheveningen. Het bedrijf zoekt vooral naar kids die naast lef en ambitie, dans en acteertalent hebben, dat wij verder helpen ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

Audities

Op zaterdag 6 mei organiseert Stage Entertainment een auditie in Amsterdam. Hieruit komt een selectie voort die mag deelnamen aan een aantal workshops gevolgd door een finale auditie waaruit de deelnemende kinderen worden gekozen.

De geselecteerde kinderen gaan gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba of Nala in het Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven

Aanmelden voor de audities kan via dit formulier op de website van Stage Entertainment. Zorg voor een duidelijke portretfoto: een foto in goed licht waar alleen het kind op staat en in de camera kijkt, zonder muts/petjes, zonnebril en/of gekke gezichten. De foto is bepalend voor het wel of niet toegelaten worden tot de audities.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda