14 het verhaal over Johan Cruijff ontvangt Diamanten Ticket Award

17 maart 2023, 07:13 - Redactie
14 het verhaal over Johan Cruijff ontvangt Diamanten Ticket Award

14 het theaterspektakel over Johan Cruijff heeft donderdagavond de diamanten VVTP-award in ontvangst mogen nemen. Deze award werd tijdens de live uitzending van Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 uitgereikt aan schrijver/regisseur Tom de Ket en producent Wolter Lommerde omdat er al meer dan 150.000 kaarten zijn verkocht voor 14.

Direct na het uitreiken van de award zijn Tom de Ket en Wolter Lommerde doorgereden naar het AFAS Theater om de Award de overhandigen aan de cast en crew na het spelen van de voorstelling.

Producent Wolter Lommerde is bijzonder gelukkig met de award: “We trekken veel publiek, omdat we met dit onderwerp een heel brede doelgroep aantrekken. Niet alleen de reguliere theaterbezoekers, maar ook liefhebbers van sport en sportgeschiedenis. Het is echt een voorstelling voor mannen én vrouwen en we zien dat de show verschillende generaties aanspreekt: ouders nemen hun kinderen mee en kinderen hun ouders voor een heel bijzonder avondje Cruijff.”

“Daarnaast is ook het gloednieuwe AFAS Theater een belangrijke factor in het succes: gebleken. Het gebouw is een belevenis op zich en de bezoekers worden in de watten gelegd met gratis parkeren, garderobekluisjes en een drankje bij ontvangst en in de pauze. De samenwerking met AFAS was voor ons een uitgelezen kans om zonder concessies deze originele en eigenwijze show te ontwikkelen, maar ook hebben we nu gezamenlijk een nieuwe norm in gastvrijheid kunnen neerzetten.” Aldus de producent.

Het eerbetoon aan Johan Cruijff, zijn leven én zijn carrière, is in ieder geval nog t/m 25 juni te zien in het AFAS Theater in Leusden.

Première
25 september 2021
Dernière
6 juli 2024
Producent
Out of Office Productions
Meer over 14 de musical Ander nieuws over 14 de musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda