100 kaartjes voor Van Katoen en Water voor Almeloërs

8 september 2022, 13:05 - Redactie
100 kaartjes voor Van Katoen en Water voor Almeloërs
Foto: Musicalweb.nl

Almeloërs met een kleine beurs hebben de mogelijkheid om zondag 11 september de unieke stadsmusical Van Katoen en Water te bekijken. De organisatie Almelo Doet Mee deelt honderd kaartjes uit die beschikbaar zijn gesteld door groothandel en distributeur VivoChem en de thuiszorgorganisatie Thuisgenoten.

De kaartjes zijn bedoeld voor Almeloërs die normaal gesproken ook gebruikmaken van de gratis vouchers. Hiermee kunnen zij deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur en onderwijs. Dat zegt Arjen Bakker, voorzitter van Almelo Doet Mee. "De honderd kaartjes die we nu mogen weggeven zijn bedoeld voor de voorstelling van aanstaande zondag", legt hij uit. "Veel mensen vallen, vooral in deze tijd, tussen wal en schip. We vinden dat iedereen in onze samenleving de kans moet krijgen om te doen wat hij leuk vindt. Daarom zijn we erg blij dat we deze kaarten mogen weggeven voor een kleine bijdrage van vijf euro per kaartje."

Na Van Katoen en Nu en Het Verzet Kraakt is dit de allerlaatste keer dat bezoekers kunnen genieten van een uniek theaterspektakel op deze locatie. Van Katoen en Water neemt het publiek op bijzondere wijze mee in een slordige 600 jaar Almelo. Het gaat over noaberschap en over recht en onrecht. Maar bovenal vertelt het de geschiedenis van een grote liefde.

De kaartjes kunnen vrijdag tussen 11:00 uur en 14:00 uur worden opgehaald.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda