Zodiac de musical wil vanaf 17 juni gaan spelen

29 mei 2021, 08:14 - Redactie
Zodiac de musical wil vanaf 17 juni gaan spelen

Producent Homemade Productions heeft aangekondigd dat Zodiac de musical in principe vanaf 17 juni zal gaan spelen in de voormalige Koepelgevangenis in Breda. De producent geeft aan in de komende dagen de implementatie van alle voorwaarden goed op een rij te gaan zetten om alles goed, veilig en verantwoord voor iedereen te laten verlopen.

Zodiac de musical neemt je mee naar onze toekomst in de breedste zin van het woord. In de Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet Aarde, die zich – zoals we inmiddels allemaal weten – in een zorgelijke toestand bevindt. De twaalf sterrenbeelden die vanuit de Zodiac (de Dierenriem) naar beneden kijken, zijn zich daar maar al te goed van bewust. Een van de sterrenbeelden wordt dan ook naar beneden gestuurd om te kijken wat er nog te redden valt.

In Zodiac de musical speelt Samir Hassan de hoofdrol van Bo, de jonge Boogschutter. Naast Samir spelen verder René van Kooten, Dominique de Bont, Dennis Willekens, Hilke Bierman en Marcel Visscher mee in de productie. William Spaaij is de regisseur, Stanley Burleson choreograaf en Dick van den Heuvel schreef het script van de musical.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over Zodiac Ander nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda