Zodiac de musical verlengd tot januari 2022

24 september 2021, 09:04 - Redactie
Zodiac de musical verlengd tot januari 2022

Zodiac de musical zal tot 9 januari 2022 te zien zijn in de voormalige koepelgevangenis in Breda. Na de gepresenteerde coronaversoepelingen is er besloten om met een deels nieuwe cast de musical door te laten spelen tot 9 januari.

“Iedere avond zien en horen we hoe het publiek overweldigd is door het spektakel dat we met Zodiac de musical op deze iconische plek brengen,” laat producent Peet Nieuwenhuijsen weten. “Door de innovatieve technieken die we gebruiken, wordt deze voorstelling naar een heel ander niveau getild. Sinds we begin juli in première zijn gegaan, blijft de kaartverkoop stijgen. Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn en de zaal in de voormalige koepelgevangenis van Breda volledig bezet mag zijn, hebben we besloten om te verlengen.”

Nu Zodiac de musical tot 9 januari 2022 te zien is, heeft dat gevolgen voor de huidige cast. Een deel van de cast zal worden vervangen. Zo neemt Bastiaan Ragas de rol van René van Kooten over. Op 11 oktober vindt de première plaats van deze nieuwe cast.

Zodiac de musical neemt je mee naar onze toekomst in de breedste zin van het woord. In de Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet Aarde, die zich – zoals we inmiddels allemaal weten – in een zorgelijke toestand bevindt. De twaalf sterrenbeelden die vanuit de Zodiac (de Dierenriem) naar beneden kijken, zijn zich daar maar al te goed van bewust. Een van de sterrenbeelden wordt dan ook naar beneden gestuurd om te kijken wat er nog te redden valt.

Wat volgt is een verhaal dat barst van de spanning en actualiteit, maar ook van humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over ZodiacAnder nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda