Ziggo Dome brengt de mooiste concerten naar de Nederlandse woonkamers

15 april 2020, 14:24 - Redactie
Ziggo Dome brengt de mooiste concerten naar de Nederlandse woonkamers

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april organiseert de Ziggo Dome het Ziggo Dome Concertweekend. In dit hele weekend worden de mooiste Ziggo Dome concerten uitgezonden op het Ziggo TV kanaal 13 onder de noemer Samen Thuis. Vanwege het coronavirus moeten muziekfans al enige weken hun favoriete liveconcerten missen.

De Ziggo Dome wil deze fans en alle mensen die gehoor geven aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven een muzikaal hart onder de riem steken met het integraal uitzenden van een groot aantal geweldige concerten.

Op 17, 18 en 19 april zijn onder andere concerten te zien van Ladies of Soul, Trijntje Oosterhuis, Kensington, Armin van Buuren, Holland Zingt Hazes, Nikkie in Concert, Tino Martin, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, Third Party, Within Temptation, Kaiser Chiefs. De programmering start op 17 april 17.00 uur tijdens de VRIMIBO met het concert van Holland Zingt Hazes. Alle concerten zijn in de Ziggo Dome opgenomen.

"Het zijn voor velen moeilijke tijden," laat directeur commerciële zaken Danny Damman van de Ziggo Dome weten. "Wij willen met het uitzenden van deze unieke concerten de fans en mensen die thuiszitten iets extra’s geven. Met deze concerten hopen we dat iedereen van een welverdiend familiemoment kan genieten. Mijn dank is groot naar de muziekindustrie die de handen ineen heeft geslagen om dit kosteloos mogelijk te maken. Zij brengen hun muziek op deze manier bij de mensen thuis en hopen ze snel weer in de Ziggo Dome of waar dan ook persoonlijk te ontmoeten. Maar voor nu zijn we samen thuis met de mooiste Ziggo Dome concerten."

Alle concerten zijn te zien op Ziggo TV kanaal 13. Het volledige programma volgt spoedig en wordt bekendgemaakt via de online kanalen van de Ziggo Dome.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda