Zieke Kiki van 15 krijgt privé-optreden van Tina Turner in leeg Beatrix Theater

14 maart 2020, 10:03 - Redactie
Zieke Kiki van 15 krijgt privé-optreden van Tina Turner in leeg Beatrix Theater

De ernstig zieke Kiki van 15 jaar kreeg donderdagavond een privé-optreden van Tina Turner in het Beatrix Theater in Utrecht. Kiki zou donderdagavond naar TINA - De Tina Turner Musical gaan tot donderdagmiddag plots het bericht kwam dat bijeenkomsten van 100 mensen of meer niet meer door mochten gaan en daarmee de avondvoorstelling in Utrecht werd geannuleerd.

Omdat Kiki ernstig ziek is was uitstel van haar wens om de musical te bezoeken eigenlijk niet mogelijk. Make-A-Wish Nederland die haar wens in vervulling wilde laten gaan zette vervolgens alles op alles met als resultaat dat Gaia Aikman (Cover Tina) speciaal en alleen voor Kiki en haar vriendinnen optrad als Tina Turner. Ze mochten zelfs ook allemaal het podium op.

Na afloop van het optreden kregen Kiki en haar vriendinnen een rondleiding achter de schermen.

"De grote wens van Kiki was om een musical bij te wonen, en dan met name het kijkje achter de schermen. Zij heeft een grote liefde voor grime en pruiken" zegt Olga Ruijsink van Make-A-Wish Nederland tegen het AD. "Kiki zat stralend met Tina Turner mee te swingen in haar rolstoel"

Het speciale optreden van Gaia Aikman kun je hieronder bekijken.

Via: AD.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda