Vlaamse versie Sneeuwwitje, de musical verplaatst na het najaar

13 maart 2020, 18:46 - Redactie
Vlaamse versie Sneeuwwitje, de musical verplaatst na het najaar

Deep Bridge past ook de programmatie aan van Sneeuwwitje, de musical en wijzigt net als eerder vandaag voor de Vlaamse versie van Mamma Mia! de speeldata.

"De cast met hoofdrolspeelster Maureen Vanheberghen en prins Aaron De Veene blijft dezelfde. Op dit moment hernemen we de voorstellingen op zaterdag 18 en zondag 19 april in het Hasseltse Ethias Theater, maar als blijkt dat het wegens de gevolgen van het coronavirus niet kan, verwittigen we de ticketkopers en verschuiven we ook die voorstellingen naar het najaar. De voorstellingen in het Gentse Capitole van eind maart worden verplaatst naar woensdag 11 november en die in het Plopsa Theater van zaterdag 11 april, wordt doorgeschoven naar het najaar."

"Wie al tickets had gekocht voor één van die voorstellingen wordt - of is ondertussen -persoonlijk verwittigd en behoudt zijn plaatsen. Tot slot wordt er nog een extra voorstelling toegevoegd aan de agenda, waardoor je ook op zondag 27 september terecht kan in de Antwerpse Stadsschouwburg. Eind april maken we de rest van de speeldata bekend”, aldus Deep Bridge.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda