Mamma Mia! vanaf 14 augustus terug in de Antwerpse Stadsschouwburg

13 maart 2020, 16:48 - Redactie
Mamma Mia! vanaf 14 augustus terug in de Antwerpse Stadsschouwburg

Na overleg met alle betrokkenen heeft producent Deep Bridge beslist om de volledige speelperiode van Mamma Mia! te verplaatsen naar nieuwe data: van donderdag 14 augustus tot en met zondag 6 september kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg opnieuw terecht voor deze Vlaamse versie van de musical.

"De hele speelperiode wordt als het ware gekopieerd. Plaatsen die je had voor een donderdagvoorstelling, blijven op donderdag geldig. Enkel voor de shows van de voorbije dagen, moet een nieuwe datum worden gekozen. Ticketkopers worden persoonlijk verwittigd door Tele Ticket Service." Michiel De Meyer (Sky) kunnen we niet bevestigen, maar verder is de hoofdcast compleet." zo laat de producent weten.

"Gezien de maatregelen sowieso gelden tot en met 3 april, en de bezorgdheid voor wat dan volgt, werd in goed overleg met cast, crew en de directie van Stadsschouwburg, beslist om de volledige run tot en met 12 april te verplaatsen. In eerste instantie gaan we alle ticketkopers omboeken en zodra dat gebeurd is, zal de restcapaciteit in verkoop gaan voor zij die nog geen tickets hadden, maar daar hebben we vermoedelijk eind volgende week meer zicht op."

"Mamma Mia! zorgde voor het zomerse gevoel in maart. Laat nu de échte zomer gecombineerd met deze voorstellingen, en na deze voor iedereen heftige periode, voor extra fun zorgen. Een bijzondere dank gaat uit naar de cast en crew, het team van Stadsschouwburg Antwerpen en Tele Ticket Service, die deze omboeking op zo’n korte tijd mogelijk hebben gemaakt. Zo’n grote productie op 48u enkele maanden verhuizen is geen sinecure."

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda