Wout Verstappen en Ianthe Tavernier worden in Vlaamse Hans en Grietje

9 mei 2018, 09:58 - Redactie
Wout Verstappen en Ianthe Tavernier worden in Vlaamse Hans en Grietje

Vanaf oktober brengt Music Hall de musical Hans en Grietje. Nadat recent duidelijk werd dat Whoppie en Floppie in de musical te zien zullen zijn is nu duidelijk dat Wout Verstappen en Ianthe Tavernier de rollen van Hans en Grietje zullen gaan spelen.

"Ik kan niet wachten tot de repetities beginnen. Ik ben gaan kijken naar 'Roodkapje, de sprookjesmusical' en was meteen verkocht. De liedjes, dansjes, de humor voor jong en oud...ik ben vol enthousiasme buitengegaan en zei toen al tegen mijn vrienden: Ik zou zo graag in hun volgende sprookjesmusical staan! Dat het de mannelijke hoofdrol is geworden, dat had ik niet verwacht, maar ik kijk er enorm naar uit. Het 'klikt' goed tussen Ianthe en mij, ze is erg sympathiek, echt "een lieveke", dus dat komt wel goed tussen ons als broer en zus", aldus Wout Verstappen.

"Ik ben van nature een zenuwachtig en ietwat onzeker persoon, dat krijgen ze er nooit meer uit vrees ik", zo zegt Ianthe Tavernier. "Ik speelde eerder al de rol van Hofdame Anna in 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' en maakte ook deel uit van de cast van de schitterende productie 'War Horse', maar dit wordt mijn eerste hoofdrol voor Music Hall. Dat het als 'Grietje' is, vind ik eigenlijk heel fijn. Niet alleen omdat 'Hans en Grietje' één van mijn favoriete sprookjes is, maar ook omdat ik niet vreemd zal opkijken wanneer mensen mij als 'Grietje' zouden aanspreken", besluit Ianthe Tavernier.

De Vlaamse versie van Hans en Grietje is te zien vanaf oktober in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda