Wolter Weulink uit 14 de musical breekt enkel en is voorlopig uitgeschakeld

18 augustus 2021, 08:25 - Redactie
Wolter Weulink uit 14 de musical breekt enkel en is voorlopig uitgeschakeld
Foto: Han Furnée

Pech voor acteur Wolter Weulink die verschillende rollen vertolkt in het ensemble van 14 de musical, de nieuwe musical over Johan Cruijff. Hij brak dit weekend zijn enkel en moet de rol die hij vanaf 1 september zou spelen, overdragen aan Chiem Vreeken. Alle castleden hadden twee weken vrijaf gekregen voordat ze afgelopen maandag weer verder gingen met de repetities in het AFAS Theater in Leusden. Het laatste vakantieweekend belandde Wolter in het gips na een ongelukkige val.

Scriptschrijver en regisseur Tom de Ket: “Het is een enorme tegenslag dat dit gebeurt. Wij gaan ervan uit dat hij na zijn herstelperiode weer terugkomt en inmiddels hebben wij een zeer goede vervanger kunnen regelen: Chiem Vreeken."

Chiem speelde na zijn opleiding (ArtEZ Toneelschool Arnhem) in verschillende voorstellingen van Toneelmakerij, Toneneelgroep Oostpool en Orkater. In 2018/2019 speelde hij in De Revolutionairen van Toneelschuurproducties. Op tv was hij te zien in onder andere Van God Los, Johan, logisch is anders en had hij de hoofdrol in Voetbalmaffia. In 2018 werd hij genomineerd voor Beste Acteur Televisiedrama voor zijn rol als Aleksej Ovisannikov in de televisiefilm Free Fight.

14 de musical is vanaf 1 september te zien en zal op 25 september in première gaan.

Première
25 september 2021
Dernière
N.N.B.
Producent
Out of Office Productions
keyboard_arrow_rightMeer over 14 het verhaalkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over 14 het verhaal
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda