Winnaar Holland’s Got Talent Nick Nicolai in Dinnershow Brooklyn Nights

5 juni 2016, 09:42 - Redactie
Winnaar Holland’s Got Talent Nick Nicolai in Dinnershow Brooklyn Nights

De winnaar van Holland’s Got Talent, Nick Nicolai, staat op 11 juni op het toneel van de Dinnershow Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer. Afgelopen vrijdag zagen bijna twee miljoen mensen hoe Nick de finale van het programma wist te winnen.

Nick Nicolai trok ook de aandacht van producent Frank Wentink en choreograaf Marc Forno met zijn optredens. "Nick is een bijzondere jongen, hij bezit een groot talent en hij heeft een onderscheidend vermogen", licht Frank Wentink toe. "Hij deed me gelijk denken aan Susan Boyle en zij heeft de harten gestolen van de hele wereld".

Met nummers van Etta James en Sam Cooke heeft Nick bewezen dat hij de soul beheerst en een soulvolle artiest is. "Zijn stem en genre sluiten naadloos aan op het repertoire van Brooklyn Nights", vult Marc Forno aan.

Nick Nicolai is inmiddels ingegaan op het aanbod dat hij kreeg tijdens een van de live shows. Op 11 juni zal hij optreden in het Broadway Theater waar ook los kaarten voor beschikbaar zijn. Kaarten zijn exclusief diner.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda