Win kaarten voor The Bridges of Madison County met fotowedstrijd van Stichting Zonnehuis

schedule12 april 2017, 12:47 - Redactie
Win kaarten voor The Bridges of Madison County met fotowedstrijd van Stichting Zonnehuis
photo_camera Foto: Bob Bronshoff

Met de zomermusical The Bridges of Madison County in zicht, organiseert Stichting Zonnehuis Muziektheater een fotowedstrijd. Stuur jouw foto in en maak kans op kaarten voor de musical en een expositie plek in Het Zonnehuis.

In de musical fotografeert Robert Kincaid (René van Kooten), voor National Geographic de mooiste bruggen over de hele wereld. Een leuke aanleiding voor de stichting om deze fotowedstrijd te organiseren, De drie creatiefste foto’s, geselecteerd door René van Kooten en huisfotograaf Bob Bronshoff, worden tijdens de gehele speelperiode geëxposeerd in Het Zonnehuis.

Meedoen is simpel: maak een foto binnen het thema Grenzeloos. Grenzeloze liefde, grenzeloze natuur, grenzeloze generatie, grenzeloze kunst, grenzeloze ervaring – noem maar op. Een heel breed thema, dus wees creatief. Stuur uiterlijk op 12 mei jouw foto naar publiciteit@opusone.nl in de meest hoge resolutie met een toelichting van maximaal 100 woorden waarom jouw foto past binnen het thema.

The Bridges of Madison County gaat op 5 juni in première.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda