William Spaaij vanaf eind deze maand als Valentine in Lazarus

9 januari 2020, 09:02 - Redactie
William Spaaij vanaf eind deze maand als Valentine in Lazarus
Foto: Roy Beusker

William Spaaij is vanaf eind januari te zien in Lazarus, het laatste werk van David Bowie. De acteur gaat de rol van Valentine vertolken, een rol die sinds de première in oktober gespeeld wordt door Pieter Embrechts. Vanaf eind deze maand zullen de acteurs afwisselend te zien zijn.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Door het aanhoudende succes spelen we Lazarus veel langer dan we oorspronkelijk gepland hadden. Pieter Embrechts is wegens andere werkzaamheden niet in staat om de rol fulltime te blijven spelen. De rol van Valentine is een van de hoofdrollen in de musical en vereist een geweldige zanger en acteur. William heeft met zijn prachtige rollen in onder andere Ramses en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt laten zien dat hij zo’n rol kan dragen. Ik vind het fantastisch dat hij de rol van Valentine een aantal keer per week voor zijn rekening gaat nemen!”

Andere rollen in de Bowie-musical worden gespeeld door onder anderen Dragan Bakema (Newton), Noortje Herlaar, Lottie Hellingman (Elly), Thomas Cammaert, Shary-An Nivillac en Holly Mae Brood. Lazarus is nog tot en met 5 april te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam en gaat daarna tot eind mei op tournee langs theaters in Heerlen, Groningen en Rotterdam.

Première
13 oktober 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over Lazarus Ander nieuws over Lazarus
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda