Kampvakanties gaat verder als StageCenter

9 januari 2020, 12:04 - Redactie
Kampvakanties gaat verder als StageCenter

KampVakanties (met als bekendste kamp MusicalCamp) gaat verder als StageCenter. Met het samenwerkingsverband tussen KampVakanties en het NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) dat afgelopen oktober gelanceerd werd, gaat KampVakanties verder als StageCenter.

"Met de unieke combinatie van ons gezamenlijk aanbod: de theaterschool (NJMT), onze theater zomerkampen, de nationale tour en de theaterreizen naar o.a. Broadway en WestEnd, hebben we een uniek concept in Nederland." zegt Marc Ramaekers, directeur van het platform. "KampVakanties.nl was niet meer toereikend voor wat we aanbieden aan onze deelnemers en leerlingen. Met StageCenter.nl zijn we een verzamelplek waar alles samen komt." aldus Ramaekers.

Het voordeel van StageCenter is dat de leerlingen vanuit één centrale plek alles aangeboden kunnen krijgen. Zo kunnen zowel de leerlingen van de theaterschool als van de zomerkampen mee op onze theaterreizen.

Tevens wordt er gestart met een workshop programma in de theaterschool waarbij met enige regelmaat exclusieve (internationale) workshops worden aangeboden.

Ook nieuwe theaterliefhebbers kunnen zich hier bijvoorbeeld alvast op de lijst laten zetten om auditie uitnodigingen te krijgen voor de nationale tour.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda