William Spaaij gestopt als regisseur van Annie de Musical

29 oktober 2019, 08:09 - Redactie
William Spaaij gestopt als regisseur van Annie de Musical
Foto: Pim Hendriksen

In goed overleg met William Spaaij is besloten om de samenwerking voor Annie de Musical te beëindigen.

De afgelopen weken heeft William in samenwerking met de cast en het creatief team veel werk verzet. In het proces van idee tot uitwerking is een verschil van artistiek inzicht ontstaan. Beide partijen hebben in het belang van de productie tevergeefs gestreefd dit verschil te overbruggen in de repetitieperiode. Dit heeft tot ieders spijt geleid tot het nemen van de lastige beslissing dat het proces nu wordt voortgezet zonder Spaaij. Pim Veulings die reeds betrokken is bij Annie als choreograaf neemt de regie over, waarmee de voortgang van het productieproces gewaarborgd blijft.

"Tijdens de repetitieperiode heeft William zijn kwaliteiten als regisseur getoond. Helaas stond de complexiteit van het productieproces de volle ontplooiing van zijn talent in de weg. We betreuren uiteraard dat de samenwerking hier stopt. Wij bedanken William voor zijn inzet voor Annie" aldus de Theateralliantie.

"Ik ben dankbaar voor de kans die de producent mij als jonge regisseur heeft geboden en ik wens de gehele productie veel liefde in het vervolg van het proces." laat William Spaaij in een korte reactie weten.

Annie gaat op 1 december in het Chassé Theater in Breda in première. Daarna reist de productie tot en met mei 2020 langs dertien theaters door het hele land.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda