Willemijn Verkaik als Miss Hannigan in Annie

21 maart 2019, 22:01 - Redactie
Willemijn Verkaik als Miss Hannigan in Annie

Willemijn Verkaik zal te zien zijn als Miss Hannigan in de nieuwe versie van de musical Annie die wordt geproduceerd door Mark Vijn en de Theater Alliantie. Willemijn zal daardoor voor het eerst in lange tijd een heel seizoen in Nederland spelen.

"Ik verheug me er echt onwijs op om de rol van Miss Hannigan te gaan spelen die als gemene bazin van het weeshuis niet alleen Annie, maar ook de andere kinderen het leven zuur maakt", zegt Willemijn, "De uitdaging bij deze rol is het vinden van de nuance tussen haar maffe, grappige uitspattingen, maar ook de serieuze en verdrietige kant van haar bestaan."

Willemijn is dit seizoen nog te zien in de tour Best of Broadway en in de musical Vrouwen op de rand van een zenuwzinking.

Annie wordt geregisseerd door William Spaaij. Hij maakte eerder deze maand zijn regiedebuut met de musical Stil in mij. Eerder werd al bekend dat Edwin Jonker in Annie de rol van miljardair Oliver 'Daddy' Warbucks zal gaan spelen.

De musical gaat op 1 december in het Chassé Theater in Breda in première. Daarna reist de productie tot en met mei 2020 langs dertien theaters door het hele land.

Première
1 december 2019
Dernière
8 mei 2022
Producent
Mark Vijn
Meer over Annie (2019) Ander nieuws over Annie (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda