Website gelanceerd om jubileum Soldaat van Oranje te vieren

2 oktober 2015, 10:26 - Redactie
Website gelanceerd om jubileum Soldaat van Oranje te vieren

Op vrijdag 30 oktober is het precies vijf jaar geleden dat Soldaat van Oranje in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. Om dit feit te vieren staat de gehele maand oktober in het teken van het vijfjarig jubileum.

Speciaal hiervoor is nu de website www.vjaar.nl gelanceerd. Het publiek wordt uitgenodigd om op deze website in één woord te omschrijven wat Soldaat van Oranje voor hen betekent of waar de musical in hun ogen voor staat. Alle deelnemers maken in oktober elke dag kans op onder andere twee eerste rang kaarten, een selectie van alle verzamelde woorden zal in deze jubileummaand in diverse media-uitingen van Soldaat van Oranje te zien zijn.

Op 31 december 2013 werd Soldaat van Oranje al de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Tijdens het Musical Awards Gala 2015 werd de musical nog bekroond met de Eventim Publieksprijs Beste Musical. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht en heeft de productie inmiddels meer dan 1,8 miljoen bezoekers ontvangen.

Soldaat van Oranje is tot en met april te zien in de TheaterHangaar in Katwijk.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda