Website gelanceerd om jubileum Soldaat van Oranje te vieren

2 oktober 2015, 10:26 - Redactie
Website gelanceerd om jubileum Soldaat van Oranje te vieren

Op vrijdag 30 oktober is het precies vijf jaar geleden dat Soldaat van Oranje in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. Om dit feit te vieren staat de gehele maand oktober in het teken van het vijfjarig jubileum.

Speciaal hiervoor is nu de website www.vjaar.nl gelanceerd. Het publiek wordt uitgenodigd om op deze website in één woord te omschrijven wat Soldaat van Oranje voor hen betekent of waar de musical in hun ogen voor staat. Alle deelnemers maken in oktober elke dag kans op onder andere twee eerste rang kaarten, een selectie van alle verzamelde woorden zal in deze jubileummaand in diverse media-uitingen van Soldaat van Oranje te zien zijn.

Op 31 december 2013 werd Soldaat van Oranje al de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Tijdens het Musical Awards Gala 2015 werd de musical nog bekroond met de Eventim Publieksprijs Beste Musical. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht en heeft de productie inmiddels meer dan 1,8 miljoen bezoekers ontvangen.

Soldaat van Oranje is tot en met april te zien in de TheaterHangaar in Katwijk.

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Producent
NEW Productions
Meer over Soldaat van Oranje Ander nieuws over Soldaat van Oranje
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda