VTMKZOOM achter de schermen bij Ridders van de ronde keukentafel

23 oktober 2017, 15:14 - Redactie
VTMKZOOM achter de schermen bij Ridders van de ronde keukentafel

Voor de cast van De Ridders van de ronde keukentafel is het einde van de repetitieperiode nabij en komt de première zondag in theater ‘t Eilandje in zicht.

Al vanaf augustus wordt de cast klaargestoomd, onder het toeziend oog van regisseur Mark Tijsmans. In de vakantieperiode werd er hard gewerkt in de Deep Bridge studio in Wilrijk. De vakantie lieten de jongeren maar al te graag aan zich voorbijgaan. In het kielzog van de ridders liep, zo onzichtbaar mogelijk, een cameraploeg die heel het reilen en zeilen als een videodagboek capteerden.

Dit verslag zal elke zaterdag te zien zijn bij VTMKZOOM, na elke aflevering kan deze ook bekeken worden op het YouTube kanaal van Deep Bridge en via de VTM Kids-app. De eerste aflevering kun je hieronder volledig bekijken.

Op woensdag 1 november, tussen 11:30 uur en 12:30 uur kun je de cast ook live aan het werk zien in de Spiegeltent op de Boekenbeurs in Antwerp Expo. Na afloop is er een meet & greet met de voltallige cast en regisseur Mark Tijsmans aan de stand van Van Halewyck Uitgeverij.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda