Voorstellingen Jesus Christ Superstar in Heineken Music Hall uitverkocht

15 november 2016, 14:56 - Redactie
Voorstellingen Jesus Christ Superstar in Heineken Music Hall uitverkocht

Op woensdag 14 december 2016 zal in Amsterdam de eerste voorstelling plaats vinden van de rockopera Jesus Christ Superstar, met in de hoofdrol de legendarische Ted Neeley. Ondanks de onlangs aangekondigde extra voorstellingen zijn inmiddels alle voorstellingen in de Heineken Music Hall in Amsterdam van 14 tot en met 17 december compleet uitverkocht.

Marc Muller, CEO van producent TEC Entertainment: "Na het succes van de voorstellingen van Jesus Christ Superstar in 2015 wisten we dat deze rockopera een grote schare fans heeft. Maar dat we een maand voor de eerste voorstelling al een bordje ‘uitverkocht’ op moeten hangen, hadden we niet verwacht. Ook de kaartverkoop voor de voorstellingen in Den Haag, Antwerpen, Groningen en de extra serie voorstellingen in het RAI Theater in Amsterdam, loopt boven verwachting en ook in deze steden zijn verschillende voorstellingen inmiddels compleet uitverkocht.”

Jesus Christ Superstar is vanaf 14 december 2016 tot en met 5 februari 2017 te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda