Voorstelling Wegens Succes Herhaald van Stijn Koome in juni in Het Polanentheater

9 mei 2019, 18:48 - Redactie
Voorstelling Wegens Succes Herhaald van Stijn Koome in juni in Het Polanentheater

In het Amsterdamse Polanentheater speelt begin juni de theaterproductie Wegens succes herhaald van Stijn Koomen. Het is de eerste theaterproductie van acteur Stijn Koomen die zelf speelde in o.a. de films Simon, Tussenstand en R U There.

Wegens succes herhaald vormt samen met 2 korte films het afstudeerproject van Stijn die toestemming kreeg om met zijn voorstelling het theater in te gaan in plaats van een uitvoering op Theaterschool de Trap.

De voorstelling gaat over de toneel/filmwereld, aspiraties van acteurs die dromen van een glansrijke carrière en opkijken naar anderen in het vak. We nemen via het toneelstuk een kijkje in de wereld van de groot acteur Rogier Peppmeijer en zijn metgezellen. Rogier Peppmeijer neemt je eenmalig mee in zijn wereld van glitter & glamour.

Er komen vragen aan bod zoals: Hoe blijf je dicht bij jezelf wanneer alles om je heen show is? Hoe gedraag jij je wanneer er altijd publiek is? Wie ben je wanneer de spotlights niet meer schijnen? Tegen wie kijk je op en waarom?

Als cast heeft Stijn vijf acteurs uit verschillende opleidingsjaren en scholen aangenomen. Dat geeft een perfecte en interessante weergave van verschillende jaren binnen een toneelopleiding.

Te zien van 3 tot en met 5 juni in het Polanentheater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda