Voorstelling JUNI van jeugdtheaterduo Hermans weet Raad zondag in première

8 juni 2017, 10:34 - Redactie
Voorstelling JUNI van jeugdtheaterduo Hermans weet Raad zondag in première

Op zondag 11 juni gaat de voorstelling JUNI van het muzikale jeugdtheaterduo Hermans weet Raad in première bij Pllek in Amsterdam-Noord. De regie van deze voorstelling is in handen van Eva Van der Gucht.

JUNI gaat over een meisje dat is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. 'Helemaal niks!', vindt ze zelf. Het verhaal beschrijft een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht?

In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn. Voor grote en kleine mensen vanaf 6 jaar.

Hermans weet Raad is een nieuw theaterduo, bestaande uit actrices Canick Hermans en Tanja de Raad. Hermans weet Raad bedenkt, ontwikkelt, produceert en speelt voorstellingen voor een brede doelgroep, met de nadruk op kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Met haar producties wil Hermans weet Raad kinderen leren een open blik te ontwikkelen, plezier te maken en bovenal in contact te blijven met elkaar.

JUNI is de eerste professionele voorstelling van Hermans weet Raad, voor Eva Van der Gucht is dit haar regiedebuut.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda