Tommie Christiaan ook in On Your Feet! als Emilio Estefan

schedule8 juni 2017, 06:45 - Redactie
Tommie Christiaan ook in On Your Feet! als Emilio Estefan
photo_camera Foto: Roy Beusker

Tommie Christiaan, momenteel te zien in het programma De Beste Zangers, en Jim Bakkum gaan straks de rol van Emilio Estefan delen in On Your Feet!. Jim en Tommie zullen afwisselend te zien zijn naast Vajèn van den Bosch, die Gloria Estefan speelt.

Albert Verlinde: "Vajèn krijgt als Gloria straks niet één, maar zelfs twee fantastische mannen aan haar zijde. Tommie Christiaan heeft mij en het publiek steeds weer verrast met zijn kwaliteiten als musicalacteur. Met deze rol zet hij een mooie nieuwe stap in zijn carrière."

"Ik heb ontzettend veel zin in deze show! De latin muziek is zo aanstekelijk en als acteur is het te gek om in de bijzondere carrière en het leven van de Estefans te mogen duiken. Het is met recht een eer om in de huid te kruipen van muziekicoon Emilio Estefan. Ik kijk enorm uit naar de start van de repetities en alle voorstellingen in het Beatrix Theater", aldus Tommie.

In de afgelopen maanden stond Tommie in de theaters met Hair. Eerder was hij onder andere te zien in Grease, The Little Mermaid en speelde hij de titelrol in Zorro.

On Your Feet! zal op 29 oktober dit jaar in première gaan in het Beatrix Theater.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Meer nieuws over On Your Feet!
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda