The Cher Show over het leven van Cher vanaf volgend jaar op Broadway

schedule8 juni 2017, 11:58 - Redactie
The Cher Show over het leven van Cher vanaf volgend jaar op Broadway

Vanaf volgend jaar is de nieuwe musical over het leven van Cher te zien op Broadway zo heeft de zangeres zelf aangekondigd op Twitter.

In het korte bericht geeft de 71-jarige zangeres aan contact te hebben gehad met de schrijver en de regisseur van de musical en dat de voorstelling inclusief acteurs, dansers en zangers volgend jaar op Broadway te zien zal zijn.

De show zal drie verschillende momenten uit haar leven uit gaan lichten, hiervoor worden drie actrices gezocht. Uiteraard bevat de musical veel muziek van Cher waaronder hits als I Got You Babe, Gypsies, Believe, en If I Could Turn Back Time.

De nieuwe musical heeft als titel The Cher Show gekregen. De regie van The Cher Show is in handen van Jason Moore die onder andere eerder de musical Avenue Q en de film Pitch Perfect regisseerde.

Cher stond overigens ook ooit zelf op Broadway, ze speelde in 1982 de rol van Sissy in Come Back to the 5 & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven