Volledige kindercast Mees Kees Op Kamp bekend

6 mei 2022, 17:08 - Redactie
Volledige kindercast Mees Kees Op Kamp bekend

Sinds de aankondiging in oktober 2021 van de musical Mees Kees Op Kamp konden kinderen zich aanmelden voor de audities om in dé klas te komen van de allerleukste meester van Nederland. Vanaf maart startte STENT Casting het auditietraject met 500 enthousiaste én getalenteerde kinderen, uit al deze talenten zijn er 30 geselecteerd die afwisselend te zien zullen zijn in de musical.

Na twee auditierondes werden bij de zo gehete finals, in het bijzijn van regisseur/choreograaf Martin Michel, kinderregisseur Maikel Nieuwenhuis, producent Giovanni Sturkenboom én boekenschrijfster Mirjam Oldenhave de 30 kinderen geselecteerd. Onder het mom van een extra werksessie met Mees Kees, gespeeld door Merijn Oerlemans, werden de kinderen naar een school in Zeist gestuurd en deden zij – voorafgaand aan hun auditie – de Mees Kees Kennis Quiz. De uitkomst van iedere vraag stond voor een letter, die letters vormden het woord: ‘’PROFICIAT!’’. Vervolgens maakte Mees Kees bekend dat zij allen afwisselend in de musical mee mogen spelen, waarna de kinderen het uitschreeuwden van geluk.

De kindercast bestaat uit: Abel van der Valk, Aberi Harushaimana, Annet van den Berg, Caithlin van Gils, Fee van der Meulen, Femke van Zoelen, Fieke Matthee, Finn Versteeg, Floor Ligthart, Frederique Fontaine, Giando Lauwerens, Janneke van Straaten, Joris Hetterscheit, Kane van Deene, Koen van Ree, Levi Simonis, Lieke Wouters, Luca Oedairam, Luca Andre Gielissen, Mathijs Stoop, Mees Sidler, Mex Vrolijks, Miki Dee, Mimi Maan, Noa Telussa, Roza Rozeboom, Shanaya Fazal, Thimo van Haaren, Tijn Palmen en Valentina di Mondo.

Het script en de liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de musical.

De musical Mees Kees Op Kamp is vanaf september 2022 te zien door heel Nederland met onder andere Merijn Oerlemans en Mylène d’Anjou in de hoofdrollen.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op Kamp Ander nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda