Volgend seizoen nieuwe musical comedy Koopavond

12 april 2017, 20:51 - Redactie
Volgend seizoen nieuwe musical comedy Koopavond

Producent Bäcker & Grinder brengt volgend seizoen de nieuwe musical comedy Koopavond, over kijken wat je raakt, kiezen wat je hebt, kopen wat je mist en ruilen zonder bon. Dit blijkt uit een aankondiging van Lone van Roosendaal op de website van het Wilminktheater in Enschede.

Rollen in de screwball-comedy annex relatiedrama zijn er voor Tony Neef, Anne-Marie Jung, Jeremy Baker en dus Lone van Roosendaal. Het script is geschreven door Jeremy Baker, Jeroen Sleyfer is verantwoordelijk voor de muziek en arrangementen en de regie is in handen van Bruun Kuijt. Tevens zal er een vierkoppige band te horen zijn.

De voorstelling is ontstaan uit een aantal workshop-voorstellingen, waarin steeds nieuw materiaal werd uitgetest op publiek. Wanneer Koopavond precies in première zal gaan is nog niet duidelijk. De aankondiging van Lone zie je hieronder.

Verhaal

In de nieuwe, dynamische musicalcomedy ‘Koopavond’ loopt huisvader Philip Mosgaard in de Bijenkorf zijn ex Stella tegen het lijf. Niet veel later vliegen de herinneringen aan hun onstuimige relatie over en weer en slaat oud zeer opnieuw diepe wonden. Al gauw is de Bijenkorf een emotionele boksring, waarin Philip, zijn vrouw Mary-Ann, Stella, haar minnaar Louis en zelfs baliemedewerker Jacob al hun zekerheden in de uitverkoop moeten gooien om deze dwaze dagen te overleven.

Première
N.N.B.
Dernière
N.N.B.
Producent
Bäcker & Grinder
Meer over Koopavond Ander nieuws over Koopavond
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda