Voice-talent Lisa Van Rossem in Winterrevue van Stany Crets

13 juli 2016, 13:27 - Redactie
Voice-talent Lisa Van Rossem in Winterrevue van Stany Crets

Voice-talent Lisa Van Rossem gaat dit najaar de grote live-uitdaging aan in de Winterrevue in regie van Stany Crets. Vanaf 15 december zal ze te zien zijn in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Lisa sluit aan bij de reeds eerder aangekondigde castleden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Udo en Ann Van den Broeck.

Stany Crets vertelt waarom hij voor artieste Lisa koos: "Ik was direct fan van haar naturel’ in The Voice. Haar stem maakt dan ook nog eens ontzettend veel indruk. Ik kan nog altijd niet begrijpen dat ze niet in de finale stond. Maar kijk, ze staat WEL in mijn Winterrevue. Kortom, ik ben een tevreden regisseur."

"Ik was helemaal ‘starstruck’ toen ik de vraag kreeg of Stany Crets mij mocht contacteren. Het werd helemaal leuk toen het bleek te gaan over de Winterrevue. Dirk Van Vooren heeft me trouwens heel veel toegelicht over het genre revue. Ik heb er echt goesting in. Als kind vond ik het al heerlijk om op de planken te staan en nu krijg ik de kans om met deze professionele toppers op de scène te staan. De focus ligt bij mij natuurlijk op de muziek maar als Stany mij vraagt om mee te spelen, zeg ik zeker geen neen." aldus een enthousiaste Lisa over haar rol in de Winterrevue.

Regisseur Stany Crets en producent Theater Elckerlyc, houden er nog even de spanning in tot het begin van het nieuwe theaterseizoen. Dan maken ze graag de namen bekend van de tweede editie van de Winterrevue. Wordt dus vervolgd.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda