Vijf nieuwe Studio 100-playlists op iTunes en Spotify

11 juli 2017, 11:38 - Redactie
Vijf nieuwe Studio 100-playlists op iTunes en Spotify

Vanaf nu is er voor gebruikers van iTunes en Spotify overal en altijd muziek van Studio 100 beschikbaar, want via deze kanalen biedt Studio 100 nu vijf nieuwe Studio 100-playlists aan.

Deze playlists kunnen ook offline afgespeeld worden, zodat zij ook zonder internetverbinding in het buitenland op vakantie beluisterd kunnen worden. Goed nieuws dus voor alle kinderen, ouders en grootouders want zij hoeven zich meer te vervelen of te twijfelen over welke muziek ze moeten kiezen.

Muziek van Studio 100, zowel oud als nieuw, is al een tijdje online beschikbaar. Maar Studio 100 heeft een aantal playlists samengesteld, eentje voor elke gelegenheid, volledig toegespitst op de leefwereld van kinderen.

De 5 playlists zijn:

Apple gaat zelfs nog een stapje verder: zij hebben Studio 100 gekozen als curator binnen iTunes . Studio 100 wordt hiermee de 4de Belgische curator. Een curator bij iTunes is een topper binnen zijn of haar genre die één of meerdere muzieklijsten samenstelt. Zo zijn in België ook Studio Brussel en Ultratop curator voor iTunes.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda