Vierde editie Musicals in Concert: Stars From The House

2 februari 2021, 14:32 - Redactie
Vierde editie Musicals in Concert: Stars From The House

Van 19 tot en met 28 februari 2021 vindt de vierde editie plaats van Stars from The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link. De cast van deze vierde editie van Stars from The House bestaat uit musicalacteurs Anouk Maas, Tessa Sunniva van Tol, Linda Verstraten, Martijn Vogel en Jeroen Robben.

Stars From The House is een initiatief van producent Nathan Markuszower: “Al bijna een jaar zijn de theaters, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld, gesloten. Door middel van deze serie onlineconcerten kunnen we het theater een klein beetje bij je thuisbrengen, hoewel het natuurlijk nooit de ervaring van zelf in een theater zitten kan evenaren. Ook de artiesten die aan eerdere versies hebben deelgenomen waren heel blij weer eventjes bezig te kunnen zijn met hetgeen ze het liefste doen, het musical vak uitoefenen. Bovendien gaat de gehele opbrengst van Stars from the House direct naar de deelnemende artiesten, als kleine financiële ondersteuning in deze onzekere tijden."

Tickets voor het online musical concert zijn vanaf vandaag vanaf €10,50 te verkrijgen via: Eventim. Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda