Gehele cast Zodiac de musical bekend

1 februari 2021, 14:19 - Redactie
Gehele cast Zodiac de musical bekend

Vandaag bij de start van de – coronaproof - repetities en het traditioneel aansnijden van de taart is de gehele cast van Zodiac de musical bekendgemaakt. Producent Peet Nieuwenhuijsen is verheugd het multitalent Samir Hassan in de hoofdrol van Bo, de jonge Boogschutter, te kunnen verwelkomen. Samir studeerde vier jaar geleden af en is sindsdien een veelgevraagd acteur. Eerder zijn al bekendgemaakt: René van Kooten, Dominique de Bont, Dennis Willekens, Hilke Bierman en Marcel Visscher.

De andere acteurs en actrices die gaan schitteren in Zodiac de musical zijn Robin van den Heuvel, Sofia Ferri, Melle Berendse, Roman Brasser, Marie Körbl, Iris Bakker en Nino Ruiter. In het ensemble spelen Calvin Kromheer, Alexander Boone, Laurie van Iersel, Nina Kraak, Melissa Lodder, Max Hameeteman, Lisa Schol en Nicole van Beest.

Samir Hassan, die eerder te zien was in televisieseries, films en theaterproducties als Fataal en De brief voor de koning, verheugt zich op de voorstelling. "In het verhaal van ZODIAC de musical wordt mijn personage de Boogschutter naar de aarde gestuurd om de vier elementen, aarde, water, lucht en vuur, terug te halen. Maar dan ontmoet hij de mooie Evi, de dochter van de secretaris-generaal. Ik vind het een bijzonder verhaal, omdat het zo ontzettend bij deze tijd past. Hoe gaan we eigenlijk met onze planeet én met elkaar om? Toepasselijker kan bijna niet."

Gezien de huidige omstandigheden is de première een maand uitgesteld en zijn enkel de maanden mei en juni in de verkoop gegaan.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over Zodiac Ander nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda